Дмитрівська територіальна громада

Київська область

04.03.2024 16:54

У Дмитрівську громаду завітали представниці Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні

65e734e7be3f5__431480564_388818520527986_399454694010863761_n.jpg

Адреса проведення події: Садова 2


У рамках реалізації проєктів, спрямованих на розширення програм допомоги переселенцям та соціально-економічного відновлення громад, які постраждали внаслідок збройної агресії росії, представниці місії відвідали низку локацій: модульні містечка у селах Дмитрівка, Бузова, медичні заклади сіл Дмитрівка, Гурівщина, заклади дошкільної освіти сіл Бузова, Шпитьки, «Містечко Мрії» у селі Гурівщина, стаціонарне залізобетонне укриття у селі Петрушки.

Після спілкування гостей з начальником відділу технічного та господарського забезпечення Сергієм Коберником, старостою Петрушківського старостинського округу Олександром Суминим, комендантами модульних містечок Лідією Романюк та Міхаілом Сергушевим, внутрішньо переміщеними особами - визначено першочергові потреби. Гуманітарні партнери пообіцяли сприяти наданню допомоги у забезпеченні гігієнічними наборами, матрацами, білизною, посудом, настільними іграми, побутовими речами, меблями.

У ході робочої зустрічі визначені пріоритетні питання з покращення умов проживання в модульних містечках. Використовуючи методики згуртування та соціальної взаємодії, Дмитрівська сільська територіальна громада продовжує ефективно розвиватись та відновлюватись.

Завдяки фінансовій підтримці ЄС та співпраці з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, МОМ ми маємо можливість у забезпеченні більш комфортних умов для покращення соціально-економічних умов життя у Дмитрівській громаді.

Дякуємо партнерам за підтримку Дмитрівської громади!