Дмитрівська територіальна громада

Київська область

14.03.2024 10:02

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця!

65f2af8758a48__фб.png

Шановна Дмитрівська сільська територіальна громадо!

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця!

Вітаю всіх добровольців, які стали на захист нашої держави! Військові, волонтери, медики, механіки, водії, аграрії, вчителі, викладачі та багато інших людей за покликом душі та серця боронили та боронять територіальну цілісність України. Усі вони такі різні за професіями та уподобаннями у мирному житті, але єдині у любові до рідної країни.

Ще у 2014 році багато жителів Дмитрівської громади добровільно захищали кордони держави. З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 року наші добровольці пішли до військкоматів, щоб зі зброєю в руках боронити рідну землю від окупантів. А інші - стали членами Дмитрівської територіальної оборони. Допомога добровольців силам ЗСУ у визволенні Київщини неоціненна. Велика роль їх і сьогодні на фронтах.

Щиро дякую кожному, хто захищає рідну землю, бажаю міцного здоров’я, сміливості та мужності, сили, енергії, добробуту, надійного тилу та повернення до рідної домівки. Нехай у нашому житті завжди знаходиться місце для доблесних вчинків!

Схилимо голови перед світлою пам’яттю Героїв, яким не судилося повернутися додому. Їх імена будуть назавжди увіковічнені в нашій історії.

Вічна їм пам'ять!

Слава Україні! Слава Героям!

Усім Миру й Перемоги!

Дмитрівський сільський голова

Тарас ДІДИЧ