Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

11.10.2024 11:56

Ви зможете допомогти інвесторам в удосконаленні транспортної інфраструктури Київщини!

b5678f48-c675-499b-9314-3f4df712da3a.png

Південнокорейські інвестори допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру Київщини. Наразі за їхньої підтримки розпочали розробляти Транспортну модель регіону. Щоб громада отримала краще транспортне сполучення необхідно заповнити опитувальник «Транспортна ситуація в Київській області - відгуки та пропозиції» за наступним посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScm.../viewform

Серед учасників опитування буде розіграно PowerBank та трохи сувенірів від корейських партнерів! (за умови, що ви лишите якийсь контакт в кінці форми, бо інакше нам складно буде знайти переможця).

Отож, пропонуємо Вам пройти невелике опитування, що допоможе зібрати відгуки та пропозиції від вас як мешканців Київської області, для поліпшення інфраструктури та мобільності між населеними пунктами області. Просимо приділити 10-15 хвилин часу аби зробити своє пересування зручнішим.

Опитування анонімне, всю отриману інформацію буде використано для аналізу винятково в узагальненому вигляді. Якщо вагаєтеся з відповіддю - можете пропускати запитання (крім обов'язкових запитань).

Опитування проводиться компанією "Про Мобільність" та консультантами з Південної Кореї (KOTI, TOMMs, YOOSHIN) в співпраці з керівництвом місцевих громад та Київською обласною військовою адміністрацією.

Форма закривається 3.11.2024 року, а розіграш подарунків для учасників відбудеться в понеділок, 4.11.2024, встигніть взяти участь!