Дмитрівська територіальна громада

Київська область

28.07.2022 16:52

У запеклих боях під Слов’янськом загинув Олександр Хоменчук

Без-имени-1.jpg

Дмитрівська сільська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус, сільський голова Тарас Дідич висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної, трагічної смерті жителя села Дмитрівки, військовослужбовця Олександра Хоменчука.

Олександр загинув, захищаючи рідну землю від російського окупанта у запеклих боях під Слов’янськом 24 липня 2022 року.

Олександр Миколайович народився в місті Тетіїв 25 червня 1972року. Вже через рік батьки переїхали до Дмитрівки. Тут пройшло його дитинство, юні роки. Навчався у Дмитрівській загальноосвітній школі. Після завершення вступив до Ірпінського індустріального технікуму. А далі було проходження військової служби. Звільнившись у званні сержанта з лав армії, Олександр вступив до Національного університету фізичного виховання і спорту, який закінчив у 2001 році.

Спортивні досягнення нашого земляка склалися на футбольній ниві. Його пам’ятають як центрального півзахисника легендарної ФК «Дмитрівка», за яку він відіграв понад 12 сезонів. Починаючи з 2000 року, аж по 2014 рік. Після закінчення спортивної кар’єри працював футбольним тренером.

Міцна сім’я, улюблений спорт, життя сповнене мрій на прекрасне майбутнє…клята війна зруйнувала всі плани...

Важку скорботу втрати несуть не тільки родичі покійного, а й друзі, односельчани. У нього залишилися дружина Юлія, син Денис, донька Юліана, мати Галина та брати Володимир, Віктор. Їх спіткало величезне горе - смерть дорогої, рідної їм людини.

У цю гірку мить усі жителі громади схиляють голови в глибокій скорботі.

Поховають солдата на Дмитрівському кладовищі у п’ятницю 29 липня.

29.07.2022 року о 09:30 на в’їзді у село Дмитрівку живим коридором будемо зустрічати та проводжати в останню путь Героя України.

Віддати гідну шану Олександру Миколайовичу Хоменчуку, який пожертвував своїм життям, захищаючи Батьківщину та кожного з нас можна буде й біля його будинку: вул. Садова, 1.

Відспівування спочилого проходитиме у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної Церкви України села Дмитрівки о 10:00.

Герою, спочивай з миром!

Вічна Слава тобі у віках!

На зображенні може бути: 1 особа, борода та на відкритому повітрі