Дмитрівська територіальна громада

Київська область

21.08.2023 11:16

Приймаються заявки на безкоштовне проживання від благодійного фонду «До України з любов’ю»

Без-имени-1.jpg

Благодійний фонд «До України з любов’ю» надає можливість внутрішньо переміщеним особам, особам, постраждалим від збройної агресії рф, які проживають на території Бучанського району Київської області, подати заявку для отримання тимчасового житла у:

- містечку Хансена: для сімей, потребуючих фізичної та психологічної реабілітації у с. Тарасівка Фастівського району (330 квартир, безкоштовне проживання до 5 років, оплачуються лише комунальні послуги). Пріоритет надається членам сімей загиблих, інвалідам війни, постраждалим від війни, ВПО;

- багатоквартирний будинок у с. Софіївська Борщагівка Бучанського району (135 квартир, безкоштовне проживання до 5 років, оплачуються лише комунальні послуги). Пріоритет надається працюючим особам, або тим хто працевлаштується;

- будинки для самотніх людей похилого віку з числа ВПО у с. Колонщина Бучанського району (безкоштовне постійне проживання без оплати комунальних послуг).

Для подачі заявки просимо заповнити анкету за посиланням: https://toukrainewithlove.org/application/

Рекомендуємо заповнювати анкету, надаючи максимально повну інформацію та вказувати по кожному члену родини наявний дохід.

Для прикладу: в питанні «Склад сім’ї» пишемо в форматі:

- ПІБ (батько, 45 років) слюсар на заводі.

- ПІБ (мати 40 років) безробітна, раніше працювала вчителем.

- ПІБ (батько ....чий батько) 70 років пенсіонер, в минулому водій. Пересувається на візочку.

- ПІБ (син ..чий.., 10 років), навчається в 4 класі.

1 родина може заповнити лише 1 анкету!

https://buchanska-rda.gov.ua/news/1691053406/

На зображенні може бути: текст «подайте заявку на безкоштовне проживання вi̇д благодйного фонду "до украйни 3 любов'ю> комплекси для тимчасового проживання: мстечко хансена та квартирний комплекс. комплекс для постйного проживання осіб похилого BİKY: чудо мстечко. подати заявку»