Дмитрівська територіальна громада

Київська область

22.01.2024 11:35

З Днем Соборності України!

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської громади!

Щиро вітаю вас з Днем Соборності України!

22 січня 2024 року українці святкують 105 річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В цей день, 106 років тому, відбулося проголошення Незалежності української держави.

Український народ вистояв у віковій визвольній боротьбі зі споконвічним російським ворогом за цілісність нашої землі, він і тепер стоїть непохитно, захищаючи свої кордони. Майже два роки ми ведемо повномасштабну війну – найбільшу з часів Другої світової війни, борючись за свою свободу. Захищаючи Україну від агресора, долаючи неймовірні випробування, ми вкотре доводимо всьому світові, що наша держава єдина і неподільна.

Виклики, що на сьогодні постали перед нашою країною та кожним із нас, як ніколи раніше, вимагають єднання зусиль всього українського народу. Єдність наших прагнень, усвідомлення власної відповідальності за наше спільне майбутнє є запорукою успіху на шляху до розбудови квітучої й заможної, вільної й неподільної могутньої України!

Тож нехай цей День Соборності стане символом нашої незламної волі до єднання, духовної консолідації та згуртованості всіх громадян у ці важкі часи.

Історія нас вчить: в єдності – сила, в розділенні – поразка! Поки ми єдині – ми непереможні!

Слава Україні!

Дмитрівський сільський голова

Тарас Дідич

На зображенні може бути: текст