Дмитрівська територіальна громада

Київська область

16.02.2024 15:18

Медичний фронт допомагає наближати Перемогу!

Без-имени-1.jpg

14 лютого 2024 року, за ініціативи громадської організації «Елеос-Україна», на території модульного містечка села Дмитрівки працювала мобільна клініка «Ангелія», яка розгорнула свою медичну лабораторію, гінекологічний та стоматологічний пересувні кабінети.

Команда лікарів-фахівців: кардіолог, реабілітолог, стоматолог, отоларинголог, сімейний лікар, невропатолог, психолог, лікарі УЗД, ЕКГ люб’язно погодилася надати безкоштовно медичні послуги майже ста жителям Дмитрівської громади та внутрішньо переміщеним особам.

Пацієнти мали змогу отримати медикаменти на певний курс лікування, скористатися послугами: експрес-аналізи, УЗД, лікувальні процедури, консультації лікарів.

Більше 20 чоловік отримали консультації психолога та юриста – волонтерів ГО «Елеос-Україна».

Представники цієї громадської організації у Дмитрівській територіальній громаді працюють з 2023 року. За цей час вони надали більше, ніж 300 продуктових сертифікатів на суму 1200 грн. внутрішньо переміщеним особам. Психологічну підтримку отримали понад 200 жителів. Юридичну допомогу у питаннях виплат ВПО отримали більш, як 250 осіб.

В організації «Елеос Україна» є шелтери для осіб які зазнали насилля. (Локація їх тримається в таємниці, задля безпеки клієнтів). Наразі фахівці можуть приймати, в тому числі екстрено, від поліції, від УСЗН або по самозверненню. Телефон для звернення: 099 226 90 13, (24/7).

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич висловлює безмежну подяку ГО «Елеос-Україна» та клініці «Ангелія» за підтримку й допомогу у наданні медичних послуг.

Медичний фронт допомагає наближатися Перемогу!