Дмитрівська територіальна громада

Київська область

26.02.2024 12:37

Юні спортсмени з Личанки та Шпитьок взяли участь у змаганнях з олімпійського тхеквондо «Кубок Незламності»

Без-имени-1.jpg

24 лютого 2024 року в місті Буча пройшли Всеукраїнські змагання з тхеквондо «Кубок Незламності», вони присвячені другій річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Наймасштабніший турнір з тхеквондо зібрав понад 500 спортсменів з Київщини, Вінниці, Житомира, Чернігова, Миколаївської, Донецької, Запорізької, Рівненської, Хмельницької, Харківської та Дніпропетровської областей.

У складі команди Київської області виступали тхеквондисти СК «Лідер» з Личанки та Шпитьок. 16 спортсменів, вихованців тренера Ірини Сидоренко у категорії (молодші юнаки, юнаки, кадети) демонстрували свої бойові навички й вибороли наступні результати:

Клименко Дарʼя – золота медаль;

Гонташ Даша – срібна медаль;

Шенгур Артем – срібна медаль;

Козленко Вадим – срібна медаль;

Дубас Тимофій – срібна медаль.

Вікаренко Єгор – бронзова медаль;

Снігир Матвій – бронзова медаль;

Сухенко Єва –бронзова медаль;

Карелін Нікіта – бронзова медаль;

Дегтяренко Євгеній – бронзова медаль;

Команда з Київської області посіла перше місце – отримала 19 золотих та 16 срібних медалей. У командному заліку вихованці СК «Лідер» вибороли 1 золоту та 4 срібних та 5 бронзоівих медалей. Чудову підготовку та жагу до перемоги продемонстрували:

Вікаренко Даніїл;

Повар-Бобровський Максим;

Мукаєв Ельдар;

Сіренко Єгор;

Ігуменові Матвій;

Тарасенко Михайло.

Пишаємося нашими талановитими спортсменами, яким вдалося показати гарні результати. Щиро вітаємо переможців, вони продемонстрували власну незламність у незламному місті – герої Буча. Дякуємо організаторам змагань ВПГО «Федерації тхеквондо (ВТФ) України», спортивному клубу «Імператор»», та працівникам СК «Академія спорту», нашим мужнім воїнам — за можливість в безпеці проводити спортивні змагання.

Слава нашим Героям! Слава ЗСУ! Слава Україні!