Дмитрівська територіальна громада

Київська область

28.02.2024 11:39

У рамках Програми розвитку ООН в Україні (UNDP), за фінансової підтримки Уряду Японії Дмитрівська громада отримала новий сміттєвоз

Без-имени-1.jpg

У рамках Програми розвитку ООН в Україні (UNDP), за фінансової підтримки Уряду Японії Дмитрівська громада отримала новий сміттєвоз

Завдяки реалізації Програми розвитку ООН в Україні (UNDP), за фінансової підтримки Уряду Японії та Європейського Союзу Дмитрівська громада отримала новий сміттєвоз.

Програма передбачає підтримку проєкту реалізації системи управління з побутовими відходами та відходами руйнувань на місцевому рівні. Представники UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та Уряду Японії вручили Дмитрівській сільській територіальній громаді, в особі сільського голови Тараса Дідича, ключі від нового сміттєвоза «FORD» місткістю 19 куб.м.

Потужний автомобіль, обладнаний автоматикою, розрахований на збір, ущільнення, транспортування та механізоване розвантаження сміття у місцях їх утилізації. Спецавтомобіль дозволить покращити якість послуг з вивезення твердих побутових відходів, розв’язувати питання з благоустрою - це позитивно вплине на екологічну ситуацію в громаді.

Дякуємо представникам UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Уряду Японії за підтримку Дмитрівської громади у такий складний час, коли ми потребуємо значних ресурсів на відновлення. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Фото: Ксенія Невенченко, UNDP в Україні

Для довідки:

сторінка в мережі Фейсбук UNDP Ukraine

https://www.facebook.com/UNDPUkraine

#Програма_розвитку_ООН_UNDP