Дмитрівська територіальна громада

Київська область

17.03.2024 09:00

З Днем працівників житлово-комунального господарства!

65f4433c6c1d2__387998_1.jpg

Дмитрівська сільська територіальна громада вітає всіх причетних з професійним святом! Наші працівники ЖКГ - це комунальний фронт, завдяки якому в населених пунктах постійно є світло, вода, вивозиться сміття, прибираються вулиці, ремонтуються пошкоджені будинки.

Робота комунальників важлива і критично-необхідна в умовах воєнного стану.  Незважаючи на постійні ракетні атаки рф, вони продовжують забезпечувати життєдіяльність громади, вирішувати найскладніші завдання, створювати комфорт та затишок. Триває відновлення житла по всіх селах. Приємно, що значна частина жителів громади повернулись та повертаються у відбудовані затишні оселі!

Сьогодні ТОВ «Дмитрівка комунсервіс», комунальні підприємства «Добробут», «Світанок 2000», «Лісне» працюють над втіленням проєкту «Відновлення об’єктів систем  водопостачання та водовідведення на території Дмитрівської громади», який фінансується ЄС та управляється Nefco, а консультантами виступають - iC consulenten, CES, UTA. Частина робіт у селі Шпитьки вже завершена, а в селі Дмитрівка - розпочата.

Комунальне підприємство «Дмитрівська управляюча компанія», яке розпочало свою роботу рік тому, тільки починає набирати обертів. В його управлінні знаходиться 25 багатоквартирних житлових будинків, більша половина з яких зазнала часткових пошкоджень внаслідок ракетних обстрілів.   Шляхом поточного ремонту в співпраці з благодійним фондом «Джем» проведено заміну віконних конструкцій та дверей. Виготовлена технічна документація для подальших робіт - відновлення триває.

Напередодні весняних толок комунальні підприємства ведуть активні підготовчі роботи, щоб забезпечити генеральне прибирання в Дмитрівській громаді.

Бажаємо вам, шановні комунальники, успіхів у досягненні нових професійних висот, наснаги, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань!

Зі святом вас, наші герої – невтомні працівники!

 

Дмитрівський сільський голова

Тарас ДІДИЧ