Дмитрівська територіальна громада

Київська область

18.03.2024 16:55

Лауреати Міжнародного фестивалю-конкурсу «Нескорена Україна» - творчі колективи Дмитрівського будинку культури

65f85608861b9__ФБ-22.jpg

16 березня 2024 року учасники кінотеатральної студії "Територія Творення. Creator.Kids" – керівник Владислава Гаврилюк, Зразковий хореографічний ансамбль «Любисток» Будинку культури Дмитрівської сільської ради – керівники Наталія Делієргієва та Єлизавета Карпенко, взяли участь в іміджевому, патріотичному і творчому заході, організатором якого виступив Департамент молоді та спорту м. Києва.

Основна мета заходу – є підтримка та розвиток творчості нашої молоді, розкриття їх творчого потенціалу, виховання їх у традиціях збереження національних цінностей, особливо на міжнародному рівні.

Поважне журі присудило Гран прі Наталії Делієргієвій та Єлизаветі Карпенко за хореографію з врученням спеціальних подяк за високий професіоналізм, відданість справі та ідейно-тематичну спрямованість хореографічних номерів. Всі шість танцювальних композицій відзначені призовими нагородами та дипломами, а танець «Dence Girls» - отримав Гран прі фестивалю.

Вистава «Квітка Сонця» у виконанні вихованців кінотеатральної студії «Територія Творення. Creator.Kids» здобула 1 місце, а Владислава Гаврилюк отримала спеціальну подяку за вражаючий професіоналізм, пристрасть до справи і незламну завзятість.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова щиро дякує організаторам Міжнародного фестивалю «Нескорена Україна» за те, що вони зуміли об’єднати обдарованих дітей, які діляться своїми творчими здобутками і показують всім, що наша країна нескорена, що в неї є майбутнє.

Пишаємося нашим талановитим підростаючим поколінням. Бажаємо нових творчих досягнень!