Дмитрівська територіальна громада

Київська область

25.03.2024 10:25

12 бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України оголосила набір добровольців через свої рекрутингові центри

66013531987ec__azov.png

Якщо ти свідомо вирішив приєднатись, наважився вийти на цей непростий шлях, або прийняв рішення перевестись до лав «Азову» перш за все тобі потрібно заповнити на сайті за посиланням: https://azov.org.ua/anketa/

Після заповнення анкети з тобою зв’яжеться представник нашого кол-центру, який уточнить необхідні деталі та визначить час та місце співбесіди (або запропонує пройти співбесіду онлайн). У зручний для тебе час потрібно прибути на співбесіду до рекрутингового центру та, у разі успішного проходження, подати необхідні документи. Скористайся співбесідою, аби впевнитись у своєму рішенні. Постав рекрутеру всі питання стосовно служби, які тебе хвилюють.

Після завершення співбесіди рекрутер повідомить коли буде відправка в частину. У визначений день необхідно прибути на збір рекрутів для відправки до військової частини, де ти отримаєш базове речове забезпечення і підпишеш документи про проходження служби. Після оформлення на тебе чекатиме базовий курс бойової підготовки, який триває орієнтовно 5 тижнів.

Військовослужбовці, які приєднуються до лав бригади по переводу, мають здати нормативи вхідного контролю. У разі нездачі нормативів, необхідно пройти базовий курс бойової підготовки (БКБП).

Рекрутингові центри працюють у містах: Київ, Львів, Дніпро, Одеса, Луцьк.

Детальніше: https://azov.org.ua/

+38 (073) 033 43 08
recruitment@azov.media