Дмитрівська територіальна громада

Київська область

10.04.2024 12:19

На Бузівському старостинському окрузі триває акція «За чисте довкілля»

66165a8abdbaf__изображение_viber_2024-04-10_09-23-12-892.jpg

Щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» охопила всі села Дмитрівської громади. Людмила Закаблук, староста Бузівського старостинського округу, провела необхідні організаційні заходи, спрямовані на покращення естетичного та санітарного стану територій.

Ініціативні громадяни сіл Бузова, Гурівщина, Любимівка долучилися до ліквідації засмічень обабіч центральних доріг по вулицях Київська, Гагаріна та на відрізку від Бузівського академічного ліцею до вулиці Шевченка. Керівництво забезпечило активістів сміттєвими мішками, рукавицями. Спільними зусиллями з комунальниками ТОВ «УК Дмитроград» вивезли сміття.

Працівники  КП «Світанок 2000» виконали роботи з впорядкування житлових масивів у селі Бузова по вулиці Центральна та у селі Любимівка по вулиці Київська.         

Прибирання кладовища в селі Гурівщина та пам’ятника полеглим воїнам, які захищали українську землю у роки Другої світової війни в селі Любимівка проводилося доглядачами КП «Добробут» разом з небайдужими жителями навколишніх сіл.

Аби створити затишок довкола активні небайдужі громадяни, власники приватних земельних ділянок, загрібають торішнє листя, проводять прибирання приватних ділянок та озеленення територій.

Нагадаємо, двомісячник благоустрою триватиме до 30 квітня. Тож просимо долучатися до прибирань керівників підприємств, установ, організацій, власників тимчасових споруд, закладів торгівлі на всій території Дмитрівської сільської ради, а також жителів приватного сектору.

Дякуємо кожному, хто в такий не простий для країни стає учасником акції «За чисте довкілля», всіляко намагається покращити чистоту навколишнього середовища, робить села Дмитрівської сільської ради чистими і охайними.