Дмитрівська територіальна громада

Київська область

12.04.2024 15:09

Весняний фронт робіт із благоустрою у селі Личанка

661924db8be04__photo_2024-04-12_12-47-45.jpg

У Дмитрівській громаді триває акція «За чисте довкілля», вона проводиться відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 № 777-р та на виконання Рішення Дмитрівської сільської ради від 27.02.2024 року № 182.

Причепурити село вирішили й у Личанці. Юлія Грищенко, староста Личанського старостинського округу провела необхідні організаційні заходи, спрямовані на покращення естетичного та санітарного стану територій, забезпечила учасників акції всім необхідним: сміттєвими мішками, рукавицями, фарбою.

Розпочали з прибирання кладовища. Доглядачі КП «Добробут» разом з працівниками з благоустрою розчистили чагарники, очистили територію від торішнього листя та сухого гілля. Біля храму викорчували старі пеньки та спільними зусиллями з комунальниками ТОВ «УК Дмитроград» вивезли сміття та старі корчі.

Медичний персонал разом з технічними працівниками Личанської АЗПСМ долучилися до генерального прибирання - позрізали гілля, побілили бордюри, дерева, встановили флагшток. Естафету підхопили працівники клубу, які дбайливо облаштували клумбу, пофарбували грати на вікнах.

За доброю традицією, яка відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища працівники старостату Личанського старостинського округу разом з працівниками Укрпошти прибирали територію навколо адмінбудівлі. Озброївшись необхідним інвентарем пофарбували поручні та паркан, прибрали сухе сміття. Всі згуртовано попрацювали, прибирали клумби, висадили зелені насадження, які надали приватний підприємець Наталія Журавель та Людмила Дехтяренко. Впорядковували всю прилеглу територію, створивши атмосферу затишку та гармонії.

Нагадаємо, що двомісячник благоустрою триватиме до 30 квітня. Тож просимо долучатися до прибирань керівників підприємств, установ, організацій, власників тимчасових споруд, закладів торгівлі на всій території Дмитрівської сільської ради, а також жителів приватного сектору.

Дякуємо кожному, хто в такий не простий для країни стає учасником акції «За чисте довкілля», всіляко намагається покращити чистоту навколишнього середовища, робить села Дмитрівської сільської ради чистими й охайними.

Дбаймо за чистоту довкілля разом!