Дмитрівська територіальна громада

Київська область

15.04.2024 13:10

Зустріч з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Благодійного фонду «Право на захист»

661cfd5a4df7a__photo_2024-04-15_11-29-35.jpg

Нещодавно  у модульному містечку відбулася зустріч з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Благодійного фонду  «Право на захист» у селі Бузова. Христина Сідакова, заступниця Дмитрівського сільського голови, взяла участь у цій зустрічі. 

Працівниками фонду здійснювався збір даних внутрішньо переміщених осіб для отримання багатоцільової грошової допомоги від УВКБ ООН, юристи та профільні фахівці надали юридичну та соціальну допомогу.

Благодійний фонд «Право на захист» - є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Від початку повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну, БФ «Право на захист» неодноразово надавав благодійну допомогу внутрішньо переміщеним особам, жителям у яких пошкоджено/знищено житло  на території Дмитрівській сільської ради. Наразі благодійники пропонують взяти участь у програмі «Грошової допомоги на оренду житла 2024 - БФ "Право на захист» та УВКБ ООН». Детальна інформаця за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1Uj84RYMTHg3-okrAxnubMooIFQUNR1DA2HzvIqqe9mw/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR2a4aNxjNeZ9HGAbHGa9uTGLvPdkd4vKd5PfFR1_f9hlI72YFndMAKxH1Q

Представники Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) ознайомилися з умовами проживання ВПО та напрацювали кейс питань щодо подальшої співпраці.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, щиро дякує благодійникам за вагому підтримку громади!

Разом Переможемо!