Дмитрівська територіальна громада

Київська область

05.05.2024 08:38

З Днем Світлого Христового Воскресіння!

66386d2c3f884__photo_2024-05-03_13-17-09.jpg

Шановні жителі Дмитрівської територіальної громади!

Щиро вітаю Вас з Днем Світлого Христового Воскресіння!

Великдень завжди нагадує нам про духовне відродження, яке зараз потрібне всім нам. Ми маємо цінувати величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією. Зараз ми маємо нагоду переосмислити значущість любові до ближнього, а також жертовність задля інших, готовність перемагати навіть тоді, коли здається, що труднощі сильніші за нас.

У цей святковий день дякуємо Господу Богу за те, що у дні найважчих випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку. Живемо з непохитною вірою – Господь не залишить нас!

Сьогодні у кожному храмі Дмитрівської громади священники провели Великодні Богослужіння, разом з вірянами помолилися за Перемогу над російським агресором та за здоров'я військовослужбовців ЗСУ. Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість зустріти це світле свято. Молимося за збереження життів наших військових. Ми вдячні їм за мужність, незламність та міць, які вони проявляють щодня, щохвилини. Помолимося й за тих захисників, які героїчно поклали своє життя за Україну.

Впевнений, що ми неодмінно здолаємо абсолютне зло, яке прийшло на нашу землю! Світло українських сердець переможе ворожу темряву! Прийде час і ми знову будемо з любов’ю обіймати друзів та близьких, а наші Герої повернуться додому. Дякую всім за згуртованість у наближенні Перемоги. Бажаю всім щедрот Господніх і простого людського щастя!

 

Зі святом Вас!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

 

Дмитрівський сільський голова

Тарас ДІДИЧ