Дмитрівська територіальна громада

Київська область

07.05.2024 12:02

Родина військовослужбовця Івана Раку з села Бузова отримала модульний будиночок

6639f0088cdf2__САЙТ-222.bmp

Двоповерховий житловий приватний будинок, який побудував Іван Раку до війни, був повністю знищений наприкінці березня 2022 року, під час активних бойових дій. Сім’я військовослужбовця перебралася жити спочатку до своїх батьків, які мешкали поруч, а потім переїхала до «Містечка Мрії», у селі Гурівщина.

За сприяння Тараса Дідича, Дмитрівського сільського голови, житель Дмитрівської громади, представник компанії HOMErs, директор з маркетингу, Олександр Гончаренко, допоміг родині з отриманням модульного будиночка. Він був організатором акції з пошуку благодійників для придбання збірно-модульного будинку. Торгівельна мережа «Eldorado UA» придбала модульний будиночок у Компанії HOMErs.

Родина Раку, яка має двох неповнолітніх дітей, отримала нове тимчасове житло виробництва української компанії HOMErs. Будиночок звели за кілька днів на власній земельній ділянці, поруч зі старим. Нове житло здали «під ключ», з повною комплектацією - від посуду до побутової техніки, сантехніки та меблів.

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич висловлює безмежну подяку компанії «Eldorado UA» за соціальну ініціативу «Цеглинка для родинки» із залученням коштів для допомоги українським сім’ям, які постраждали через війну. Особисто дякує Олександру Гончаренку за підтримку родини військовослужбовця Івана Раку.

Посилання на сайти:

https://eldorado.ua/uk/

https://homers-global.com/

 

eldorado_mmr_img_01-768x1024.jpg photo_2024-04-22_12-23-06-(5).jpg Ельдорадо.png