Дмитрівська територіальна громада

Київська область

13.05.2024 11:21

135 окремий батальйон територіальної оборони 114 окремої бригади територіальної оборони

6641cdb489862__images.jpg

135 окремий батальйон територіальної оборони 114 окремої бригади територіальної оборони – військове формування Сил територіальної оборони Збройних Сил України в Обухівському районі Київської області.

Завдяки відданості, мужності, різноманіттю досвіду військовослужбовців та професійної підготовки 135 об ТрО заслужив визнання, як один з найкращих підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ. Військові не просто воїни, вони – символ незламності, гідності, креативності та відваги.

Командування батальйону - це професіонали з досвідом роботи в структурах СБУ, ЗСУ, митниці, закладах освіти, органах місцевого самоврядування та бізнесу, які об’єднані єдиною метою: захист та звільнення України від російських окупантів.

Батальйон брав та бере безпосередню участь в бойових діях на Сході та Півдні України. Ми захищали Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Спірне, Ямполівку, Врубівку, Миколаївку та Бахмут.

Натепер - це єдиний батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ, який має власний навчальний центр ім. Ніколаса Дуейна Меймера.

Завдяки значній волонтерській допомозі батальйон має суттєву матеріальну базу.

Подати заявку: https://135bat.army/#contact-us