Дмитрівська територіальна громада

Київська область

13.05.2024 16:32

Чергова гуманітарна допомога Міжнародного волонтерського центру «Нове покоління - Захід» жителям модульного містечка села Дмитрівка

66421840c3109__изображение_viber_2024-05-13_15-00-12-223.jpg

Команда представників Міжнародного волонтерського центру «Нове покоління - Захід», з міста Олевськ, що на Житомирщині, вчергове передала гуманітарну допомогу для жителів модульного містечка села Дмитрівка.

Волонтерський центр, створений на базі Української християнської протестантської церкви «Нове покоління», реалізує гуманітарний проєкт допомоги тим, хто постраждав від збройної агресії рф проти України.

Старший пастор церкви Леонід Тимощук разом з пастором-волонтером Артуром Тимощуком і волонтерами Даніїлом Тимощуком, Вадимом Кірпелем, Дмитром Самойленком і В’ячеславом Дворецьким вже неодноразово привозили допомогу для Дмитрівської громади. Були вони і в модульному містечку села Бузова, відвідували й жителів ОК ЖБК "Будівельне об'єднання 2" у селі Мила. Ліки, продукти, дитячі речі, засоби гігієни - все це, що передають волонтери тим хто, потребує допомоги.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, від себе особисто та від жителів громади щиро дякує волонтерам Української християнської протестантської церкви «Нове покоління» за проявлене милосердя і чуйне ставлення до людей.

Нехай Господь й надалі благословляє ваші добрі справи та діє через вас!