Дмитрівська територіальна громада

Київська область

14.05.2024 17:03

Плідна співпраця Дмитрівської громади з Громадською організацією «Санкт Августін та друзі допомагають» триватиме до самої Перемоги!

66436fb13eeeb__IMG_6340.JPG

До Дмитрівської сільської ради завітала делегація благодійників з Громадської організації «Санкт Августін та друзі допомагають» («Sankt Augustin and friends hilft e.V.»). Німецькі друзі  допомагають Дмитрівській громаді починаючи з 26 лютого 2022 року і продовжують постійно підтримувати по теперішній час. За два роки плідної співпраці ми отримали авто швидкої допомоги, мікроавтобус багатоцільового використання, пожежне авто, спецавтомобілі для вивозу сміття, авто для соціальної служби у справах дітей. Також ГО допомагала нам побутовою технікою, медичним обладнанням, постраждалим сім’ям від окупації.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова,  від себе особисто та від жителів громади висловив найщиріші слова вдячності Гунтеру Маассену, Президенту Громадської організації «Санкт Августін та друзі допомагають», вручив Подяку за активну волонтерську діяльність та допомогу в усуненні наслідків воєнної агресії рф. А також подяки отримали  Діді Хіншайдт, Дірк Умбах, Пітер Велкен, Йохан Пітерс, Стефан Лінеш, Габі Райфенхойзер, сім'я підприємців Райфенхаузер, родина Нордхорн, Компанія MTB GmbH, Мерен. Благодійники запевняють, що будуть надавати допомогу до Перемоги України над рф.

Для німецької делегації волонтерів провели екскурсію по селах Дмитрівської громади. Гості були вражені темпами відбудови зруйнованого житла та відновленням інфраструктури. У свою чергу вони відзначили результативну роботу виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради та особисто Тараса Дідича.

Підтримка Дмитрівської громади німецькими партнерами з Громадської організації «Санкт Августін та друзі допомагають» — це високий взірець солідарності та побратимства в сьогоднішній скрутний для всієї країни час.