Дмитрівська територіальна громада

Київська область

15.05.2024 09:45

Вітаємо з міжнародним днем сім’ї!

664458f61007f__День-сім'ї.png

Сім’я – це маленький всесвіт, де кожен, немов та зірка, освітляє своїм рідним глибини неосяжного життя-космосу. Сім’я – це провідний вогонь, який веде нас через терени життя до звершень. Сім’я – це джерело натхнення, в якому ми черпаємо сили для боротьби з невдачами та завдяки якому досягаємо перемог.

Мабуть, не існує людини, яка б не погодилась, що сім’я – це найбільша цінність у світі. Лише поруч з рідними ми можемо бути справжніми, оскільки знаємо, що вдома нас люблять такими, якими ми є. Лише рідним ми можемо довірити наші найпотаємніші секрети і переживання, адже вони ніколи не стануть злорадіти, а навпаки, своєю підтримкою змусять іскру віри в себе не згаснути, а палати в нашому серці іще дужче.

Чи не істинно, що найбільші подвиги людства були зроблені заради сім’ї та рідних? Заради благополуччя своїх дітей матері та батьки віддавали власні життя, а діти, аби батьки пишалися ними, ставали видатними людьми.

Неможливо не оцінити вклад любові рідних в умовах повномасштабної війни. В обіймах близьких ми знаходимо захист і спокій під час тривог та обстрілів, завдяки молитвам батьків наші воїни залишаються неопалимі вогнем снарядів, і саме через любов до родини та бажання, аби наші діти жили в мирній і вільній державі, наші безстрашні захисники йдуть боронити Україну від окупантів.

В міжнародний день сім’ї ми бажаємо тим, хто чекає рідних з передової – зустріти їх живими та здоровими. Тим, хто чекає близьких з полону – якнайшвидше обійняти їх на просторах української золотокосої землі. Тим, кого війна розділила – чимскоріше возз’єднатись в рідних оселях. І нехай вся наша велика родина-Україна заквітне цвітом перемоги та миру!