Дмитрівська територіальна громада

Київська область

07.06.2024 13:56

Випускний бал у ЗДО «Дзвіночок»

6662e7ace28dd__ФБ-777777.png

У комунальному закладі «Дмитрівський ЗДО (ясла - садок) комбінованого типу «Дзвіночок» відшуміли випускні бали. Зворушливі моменти святкових заходів не залишали байдужими ні вихователів, ні батьків, а ні гостей. Кожна пісня, танець, віршик випускника, пронизані любов’ю, вдячністю за роки, проведені у закладі дошкільної освіти.

На свято у групу «Кульбабки» завітав сільський голова Тарас Дідич, привітав дітей, які вирушають у дивовижну подорож під назвою «шкільне життя». Подякував педагогічному колективу, технічному персоналу за нелегку працю, яка на сьогоднішній день пов’язана не тільки з освітнім процесом, а й з безпекою дітей під час повітряних тривог. Тарас Тарасович разом з Іриною Російською, директоркою ЗДО «Дзвіночок», вручив кожному випускнику диплом про закінчення дитячого садочка. За незмінною, багаторічною традицією сільський голова презентував усім випускникам подарунки – шкільні рюкзаки.

Христина Сідакова, заступник Дмитрівського сільського голови, побувала на випускному балу групи «Волошка». Висловила щирі слова подяки працівникам закладу дошкільної освіти, батькам від імені сільського голови Тараса Дідича та від себе особисто за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожну дитину, розуміння та підтримку. Урочисте вручення випускникам дипломів про закінчення дитячого садочка та рюкзаків - фінальна родзинка заходу.

Щемлива мить прощання нелегка, як для дітей, батьків так і для вихователів. Випускаючи із затишного гнізда своїх пташенят у вирій шкільного життя, вихователі побажали дітям успіхів у здобутті нових знань та ніколи не забувати дороги до рідної домівки їхнього дитинства. Бо кожен випуск – це відрізок прожитого життя, а кожна група – це частина їхньої душі.

Ми пишаємсь Вами, випускники 2024 року! Миру та Перемоги всім!