Дмитрівська територіальна громада

Київська область

11.06.2024 15:20

Обдаровані діти –інтелектуальна еліта, гордість і надія Дмитрівської громади

666841f06b79c__ФБ_11111111111+.png

10 червня 2024 року в Будинку культури села Дмитрівка відбулась церемонія нагородження талановитих дітей «Обдаровані діти - європейське майбутнє України».

Захід став підсумком роботи учнів та педагогічних працівників закладів освіти, комунальних закладів «СМШ «Школа мистецтв «Арт-Віва», СК «Лідер» Дмитрівської сільської ради за 2023/2024 навчальний рік.

Урочистості розпочалися Державним Гімном України. Хвилиною мовчання вшановували пам’ять полеглих воїнів.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, взяв участь в урочистому заході творчої обдарованості, який був спрямований на відзначення 146 обдарованих дітей громади та 57 педагогів, творчих наставників, тренерів, вручив їм подяки, грамоти, подарунки. Тарас Тарасович привітав обдаровану молодь, яка гідно представляла Дмитрівську громаду на різних рівнях: обласних та Всеукраїнських змаганнях, конкурсах, олімпіадах і спортивних турнірах серед учнівської молоді. Він щиро подякував цілеспрямованим, наполегливим номінантам та переможцям за їх вагомий внесок у розвиток громади. Звернувся з словами вдячності педагогам-наставникам, які вклали свій професійний потенціал та часточку душі у формування творчої особистості учнів. Відзначив значущу підтримку батьків дітей за чуйність, терпіння і розуміння. Сільський голова запевнив, що влада і надалі сприятиме розвитку освітянської галузі.

Вікторія Бабенко, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання Дмитрівської сільської ради зазначила, що обдаровані діти – це майбутня інтелектуальна еліта, гордість і надія громади.

Дмитрівська сільська територіальна громада пишається тим, що має потужний потенціал творчої, обдарованої молоді та потужний педагогічний колектив вчителів, які стійко тримають на собі «освітянський фронт». Молодь Дмитрівської громади активно йде вперед, підкоряючи сходинку за сходинкою. Здобуті перемоги – це старт, який дає нові горизонти можливостей для підкорення нових вершин. Попереду цікаві відкриття для здійснення заповітних мрій.

Гостям свята подарували свої виступи вихованці КЗ «СМШ «Школа мистецтв «Арт-Віва», танцювальний колектив Зразкового хореографічного колективу «Любисток».

Сурженко.jpg Терещенко.jpg бабенко+++++.jpg