Дмитрівська територіальна громада

Київська область

13.06.2024 09:10

Дмитрівська громада розпочала процес розробки Стратегії розвитку

666a8fd3d4406__форма-для-новин-сайту-(2).png

        З травня Дмитрівська сільська територіальна громада розпочала працювати над розробкою Стратегії розвитку. Незважаючи на щоденні події вже варто думати про майбутнє громади та її розвиток і відновлення. Саме розробка Стратегії розвитку є одним з першочергових завдань, адже важливо розуміти, якою буде громада через декілька років і який шлях варто обрати. 28 травня Дмитрівська сільська рада під час чергового засідання прийняла рішення розпочати процес розроблення Стратегії розвитку та утворити відповідну Робочу групу з розроблення  її проекту, до складу якої увійшли представники ради, громадськості та бізнесу, старости та депутати. 

        А минулого тижня відбулося її перше засідання.  На початок зустрічі заступник голови Сідакова Христина розповіла про необхідність та важливість розробки Стратегії розвитку територіальної громади та сприяння діяльності Робочої групі.

       Голова ГО «Громадська ініціатива Луганщини» розповіла про формат подальшої роботи. А доктор економічних наук, професор, завідувач відділу ДУ «Інститут економіко-правових досліджень ім. В.К. Мамутова НАН України» Інна Заблодська презентувала складові Стратегічного плану та особливості роботи над розробкою документа.

       Під час зустрічі учасники обговорили процес стратегічного планування та його етапи, висловили свої очікування від стратегічного бачення розвитку та відновлення. Учасники зустрічі могли задати питання доповідачам. Після цього було визначено алгоритм наступних дій та канали комунікації. Найближчий місяць на всіх чекає найскладніша частина роботи – збір та аналіз інформації та проведення опитування мешканців та представників бізнесу щодо власного бачення розвитку та збору пропозицій.

        Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту  «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

 

#IRF

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом