Дмитрівська територіальна громада

Київська область

24.06.2024 14:35

Обласний фізкультурно-оздоровчий захід у селі Шпитьки «Спортивний благодійний забіг «Передай вогонь перемоги»

66795b2c42fd9__111.jpg

Відповідно до Календарного плану обласних масових фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в селі Шпитьки Дмитрівської територіальної громади Бучанського району Київської області 23 червня 2024 року відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня «Спортивний благодійний забіг «Передай вогонь перемоги». Майже 70 активних жителів Дмитрівської територіальної громади різного віку і професій брали участь у цьому заході. Організація та проведення Заходу здійснювалось Київським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Дмитрівською сільською територіальною громадою, за підтримки Управління молоді та спорту КОДА та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Всеукраїнський Олімпійський день – це щорічна спортивно - видовищна подія, яка є заходом з фізичної культури і спорту всеукраїнського рівня. Він втілює ключові цінності, на яких грунтується олімпійський рух – взаємоповагу, пропаганду ідей здорового способу життя, підкреслює важливість спорту для здоров’я, фізичного розвитку людини та міжнародного спілкування.

Метою Заходу стала популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху, олімпійських цінностей та занять спортом заради наснаги, зміцнення здоров’я та фізичного стану. До забігу, з великим задоволенням, долучилось чимало спортсменів та жителів Дмитрівської громади, які пропагують здоровий спосіб життя. І це була чудова можливість продемонструвати неймовірну енергію, наполегливість, потужність, рішучість та провести ранок активно, насичено, корисно для здоров’я. Учасники благодійного забігу фортифікували, консолідували свої зусилля, адже знали, що вони змагаються задля допомоги нашим Захисникам, які боронять Україну, щоб покращити обороноздатність на передовій. Після благодійного забігу юні спортсмени провели показовий виступ з бойового мистецтва тхеквондо. Учасники показового виступу продемонстрували свої вміння всім присутнім. Завершуючим етапом спортивного заходу був шаховий турнір та турнір з шашок.

Всі учасники заходу були відзначені медалями, дипломами. Бажаємо учасникам заходу, тим, хто любить спорт Олімпійського духу, мирного неба та перемоги. Слава Україні!