Дмитрівська територіальна громада

Київська область

30.06.2024 16:34

Дмитрівський академічний ліцей «Перспектива» відкрив двері у доросле життя 18 випускникам

66815079714fa__форма-для-новин-сайту-(1).png

29 червня у будинку культури села Дмитрівка 18 цілеспрямованих та перспективних учнів Дмитрівської громади ступили на ще одну важливу сходинку у їхньому житті – учора у них пройшов випускний. Незважаючи на відключення світла, урочистий вечір відбувся під яскравим сяйвом прожекторів, шквалом музики, під овації та в атмосфері, яка дійсно нагадувала справжню червону доріжку. Випускники 2024 року довели нам, що навіть у часи війни можливо досягати неабияких здобутків у навчанні, а також, що незламність та краса українського духу завжди пробивається назовні.

Випускний вечір 2024 традиційно розпочався з виконання державного гімну, після чого всі присутні вшанували пам’ять загиблих захисників-воїнів України хвилиною мовчання. Перед врученням атестатів із вітальним словом до одинадцятикласників звернулась директор школи – Гальчук Оксана Миколаївна. З її рук учні були нагороджені подяками за активну громадську діяльність, участь в конкурсах та волонтерстві. Золотими медалями були відзначені двоє учениць: Каленіченко Вікторія і Кучер Марина.

Сільський голова Тарас Дідич у своїй урочистій промові наголосив, що вірить, що у майбутньому громада буде пишатися тими, хто випустився із стін її навчальних закладів.

«Сьогодні момент, який ви, випускники, запам’ятаєте на все своє життя - це коли ви отримали атестати і перед вами відкрилась дорога у доросле життя. Я дуже хочу і бажаю, щоб ви не помилились у виборі дороги, аби ви обрали ту спеціальність, яка вам до душі, і на якій ви зможете максимально розкрити свої таланти. Я щиро вірю, що через певний час ви закінчите вузи, досягнете висот і ми громадою будемо пишатись вами. Я щиро бажаю вам успіху, я бажаю, щоб ми гордилися вами у мирній Україні. Для нас всіх сьогодні найголовніша мрія – це мир і перемога, аби ви відбудовували і розбудовували нашу країну!»

Гарні, амбітні, із блиском в очах та з жагою підкорювати світ, вже майбутні абітурієнти, мабуть, усвідомили, що отримали не тільки атестати про закінчення повної середньої освіти. За ці 11 років вони отримали неоціненний досвід дружби і підтримки один одного. За їхніми плечима залишились сторінки веселих історій, поразок і перемог, які вони завжди будуть з душевним трепетом згадувати у майбутньому. Шкільні роки – одна з найкращих глав у житті людині. Гадаємо, що після 4-годинного НМТ вам більше нічого не страшно!

Шановні випускники, ми покладаємо на вас великі надії, адже ви – майбутнє України! Нехай зірки, які стали символом вашого свята, ведуть вас до успіху та освітлюють шлях до здійснення мрій!