Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

15.07.2024 09:45

День Української Державності

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської сільської територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Української Державності, який є важливим історичним моментом для нашого народу. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ.

Сьогодні Україна – незалежна, суверенна держава з багатою історією та культурою. Нас об’єднує наше коріння, яке міцно тримає нас на рідній землі, вікові прагнення свободи та, звичайно, наша держава!

Ми продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому світу, що є непереможною. Ми пишаємось тим, що є українцями, і що ми живемо в країні, яка є землею для вільної та незалежної української нації.

В цей день ми віддаємо шану тим українцям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити у вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість державності та обов'язок берегти та розвивати її.

У цей урочистий день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди, добробуту, міцного здоров’я на довгі, мирні і щасливі роки.

Славимо свою країну, ділимося любов’ю до України та прагнемо разом писати нову сторінку у великій історії нашої держави!