Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

06.08.2024 12:19

Виїзна консультація для жителів модульного містечка села Дмитрівка представниками Благодійного фонду «Право на захист»

52c1c718-9bca-4331-a69d-74a9239cd846.png

05 серпня 2024 року в модульному містечку села Дмитрівка представники Благодійного фонду «Право на захист» надали консультації з юридичних, соціальних питань, пов’язаних з воєнними діями в Україні. Також профільні працівники фонду зібрали дані про внутрішньо переміщених осіб. Наразі благодійники допомагають в оформленні грошової допомоги від УВКБ ООН ВПО, постраждалим від воєнних дій і тим, хто повернувся після вимушеного переселення.

Благодійний фонд «Право на захист» - один із лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства. Від початку повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну, БФ «Право на захист» неодноразово надавав благодійну допомогу внутрішньо переміщеним особам, жителям у яких пошкоджено/знищено житло на території Дмитрівській сільської ради.

Соціальні працівники БФ «Право на захист» регулярно консультують вимушених переселенців та постраждалих від війни з широкого кола питань.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, від себе особисто, та від імені ВПО, висловлює щиру подяку БФ «Право на захист» за підтримку та надання фахових юридичних консультацій.

 

Разом до Перемоги!

https://to4ka.fun/roz-yasnennya-shhodo-groshovoyi-dopomogy-vid-uvkb-oon/