Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

16.08.2024 15:43

Петрушки: до храмового свята влаштували розваги дітям

82ae878b-ab41-484b-b2f6-4cf59a2dfc6d.jpg

Храмове свято в громаді – це релігійне свято на вшанування святого, в честь якого названо церкву. В день Успіння Пресвятої Богородиці священнослужитель села Петрушки відправив Божественну Літургію. Разом з парафіянами молилися за Україну, Перемогу, Мир у нашій державі та мужніх воїнів-захисників.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та національно – патріотичного виховання Дмитрівської сільської територіальної громади, у цей день, організував психо - емоційне розвантаження для дітей - виїзні атракціони. Сонячна серпнева погода, щасливі обличчя малечі - створили чудову атмосферу для всіх гостей, які насолоджувались розвагами, виступами аніматорів, конкурсами та захоплюючими іграми. Морозиво - солодкий сюрприз, яким охоче ласували наймолодші. У цей день жителі села Петрушки отримали безліч позитивних вражень, а ще, віру у світле майбутнє нашої держави!

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, щиро привітав жителів громади з Престольним святом, висловив надію на те, що ми обов’язково дочекаємося Перемоги і тоді на храмові свята відзначимо День наших прекрасних мальовничих сіл.