Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

19.08.2024 15:00

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ до Дня села Бузова

b58bf3ca-b292-4da5-af90-dd9bea90e8d3.png

17 серпня 2024 року в селі Бузова провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Волонтери, благодійники, жителі громади взяли активну участь у заході. Відвідувачі ярмарку змогли придбати: різноманітні вироби власного виробництва з патріотичною символікою, запашну, смачну випічку, солодощі, власноруч виготовлені прикраси, предмети домашнього вжитку.

Відділ освіти Дмитрівської сільської територіальної громади, у цей день, організував виїзні атракціони. Діти із великим задоволенням насолоджувались морозивом, солодкою ватою, попкорном, розважалися з аніматорами, стрибали на батутах. Хоча життя і вносить свої корективи в сценарій сьогодення, але дітвора відчувала себе щасливою.

Також присутні на заході ознайомилися з виставкою картин місцевих художників Йосипа Кияниці та Лесі Бабляк, взяли участь у майстер – класі з прикладного мистецтва. Художній виступ Народного аматорського духового оркестру «Мрія» Будинку культури села Шпитьки порадував відвідувачів виконанням музичних творів українських композиторів. Завдяки Валентину Ревнюку – засновнику оркестру, керівнику колективу, інтерес до духової музики у жителів громади не згасає. Виступи народного аматорського ансамблю української пісні «Калинове намисто», дуета Сергія Сердюка та Наталії Хоменко, солістів Андрія Стремчука, Тетяни Олійник, Володимира Фещака, Мирослава Степанюка припали до душі бузовчанам. Вокальний гурт «Джерело» з села Фасова Макарівської громади додав національного колориту своїм співом, які охоче підтримали всі відвідувачі.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, подякував захисникам і захисницям ЗСУ та всім, хто тримає сьогодні оборону на лінії вогню за можливість проведення заходу. Ще раз привітав гостей з храмовими святами, які нещодавно святкували у селах Бузова, Гурівщина. Тарас Тарасович вручив Подяки волонтерам за їхню невтомну працю, поважним ювілярам, подякував жителям за небайдужість у сприянні Перемоги на російськими окупантами у цей складний для нас час.

Щира вдячність благодійникам громади за організацію й проведення ярмарку на підтримку ЗСУ!

 

d4b93074-2eef-4bf7-ba4c-05096fe9df3b.jpg 3f709416-017b-4edd-8c0a-5192777e09d0.jpg 86f55f5c-2d11-4cca-bf19-e47e43e2d08c.jpg