Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

19.08.2024 16:48

Чергове засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку громади

0f491241-e0c6-4a2f-a04a-ae834afa1c4a.png

Нещодавно у Дмитрівській сільській раді відбулося чергове засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку громади. Учасники обговорили підсумки формування розділів Стратегії та подальші етапи роботи, визначили терміни їх виконання.

У ході зустрічі Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, висловив свої пропозиції до запропонованих цілей, заходів. Тарас Тарасович акцентував увагу на кластерний підхід реалізації завдань, інтегрований розвиток громади. Відзначив те, що важливими є питання забезпечення енергонезалежності з використанням сучасних технологій, забезпечення інтенсивного та ефективного землегосподарства, проведення реконструкції очисних споруд відповідно до європейських стандартів.

Наступне питання для обговорення – підготовка та проведення громадських консультацій та збору пропозицій від жителів до формування даного документа. Експерти проєкту сформували коротку інфографіку про можливостях та формах участі мешканців у процесі стратегічного планування.

Також учасники обговорили питання проведення стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії. На даному етапі згідно законодавства підготовлена Заява про визначення обсягу СЕО, яка вже оприлюднення. З нею можна ознайомитись за посиланням:

https://dtg.gov.ua/.../162417-zaiava-pro-viznacennia...

Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

#ФондВідродження

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

 

 

 

cd564683-dc4b-466c-a249-eefa53e72906.jpg 403d44e0-88e1-40b2-af89-da91a2081bf5.jpg