Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

17.09.2024 14:37

З Днем рятівника!

addaa170-5211-48cf-83f6-e00acb11edbc.png

17 вересня Україна відзначає День рятівника. Цей день присвячений всім рятівникам, рятівницям. Вітаємо мужніх, сміливих і відважних людей, які щодня стоять на варті нашої безпеки. Вони завжди приходять на допомогу в найскладніші моменти, ризикуючи власним життям, щоб зберегти наше.

Рятівники — це ті, хто не знає страху. В цей непростий для країни час ваш внесок неоціненний. На ваших плечах лежить місія з порятунку людей, розмінування територій, пошуку постраждалих під завалами й збереження якомога більше життів.

Навіть у мирний час кожен робочий день цих відчайдушних людей був випробуванням професіоналізму і сили духу. Ви ніколи не зупиняєтеся перед обличчям небезпеки, коли мова йде про порятунок людського життя.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, від імені всієї громади та від себе особисто, висловлює щиру подяку всім причетним, і особливо, рятівникам сільських пожежних команд Дмитрівки, Шпитьки за їхню щоденну невтомну працю! Саме вони, у період активних бойових дій, навесні 2022 року, під ворожими обстрілами, крізь полум'я та дим рятували мешканців з палаючих осель.

Тож, нехай доля буде прихильною до всіх рятівників, а кожен новий день дає сили та наснаги.

Бажаємо вам міцного здоров'я, родинного затишку, якомога менше екстрених викликів. Нехай здійсниться заповітна мрія українців – Перемога!