Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

17.09.2024 16:26

Привітання працівників ДСНС Бучанського району з нагоди їх професійного свята – Дня рятівника

74dbd1cd-0a97-43ba-97d2-b35d19714f5c.jpg

Сьогодні в Бучанській районній державній (військовій) адміністрації відзначили працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) району з нагоди їх професійного свята. Представники адміністрації, територіальних громад привітали рятівників, рятівниць з врученням подяк, грамот за відданість у справі та мужність, яку вони щоденно демонструють, рятуючи життя наших громадян.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, долучився до привітань, висловив щиру подяку працівникам рятувальної служби за їхній неоціненний внесок у безпеку Бучанського району в тому числі й Дмитрівської територіальної громади. Подякував рятівникам і рятівницям за всі їхні безсонні ночі, коли доводиться боротися з лихом, незважаючи на втому та виснаження. Адже їхня праця - це неоціненний внесок у Перемогу! Побажав всім причетним міцного здоров'я, прихильності долі, успіхів у такій важливій і благородній справі!

У свою чергу Юрій Буренко, начальник Бучанського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, полковник цивільного захисту вручив подяку Тарасу Дідичу, за вагомий внесок та значне сприяння у наданні матеріально-технічного забезпечення пожежно-рятувальним підрозділам Бучанського району.

У цей нелегкий для країни час ми всі об’єднані спільною метою – наближенням Перемоги!

ea1acd94-12f7-4c08-baa0-8d3fd1e0370c.jpg