Логотип

Дмитрівська територіальна громада

Київська область

23.09.2024 14:57

Конкурс «Громада на всі 100»

7ac1bcde-9b5f-4a5c-bb49-d77c9991a6e6.jpg

Дмитрівська сільська рада Бучанського району Київської області повідомляє про участь в конкурсі «Громада на всі 100».

Конкурс «Громада на всі 100» - це можливість виграти матеріальну підтримку на реалізацію важливих і корисних місцевих ініціатив.

Конкурс «Громада на всі 100» реалізується Товариством з обмеженою відповідальністю «СЛМ Новини», яке є організатором Конкурсу, Громадською організацією «Український Кризовий Медіа-Центр», яка в межах програми USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» є комунікаційним партером Конкурсу, та за підтримки COOPERATIVE HJUSING FOUNDATION, яка є виконавцем програми USAID «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності».

Так, відповідно до Розпорядження сільського голови від 18 вересня 2024 року №309 визначено проєкт «Встановлення місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення в населених пунктах Дмитрівської сільської територіальної громади Бучанського району Київської області» таким з яким Дмитрівська сільська рада візьме участь у конкурсі «Громада на всі 100».

Проектом передбачається улаштування місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення в усіх населених пунктах Дмитрівської сільської територіальної громади Бучанського району Київської області. Місцева автоматизована система центрального оповіщення передбачена для забезпечення прийому сигналів і повідомлень від відповідної територіальної автоматизованої системи центрального оповіщення для здійснення оповіщення органів місцевого самоврядування, мешканців населених пунктів Дмитрівської сільської територіальної громади про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій. Зазначені функції виконуються шляхом оповіщення відкритих територій через звукові та голосові електросирени, що входять до складу базових станцій оповіщення.