Дмитрівська територіальна громада

Київська область

12.01.2022 16:48

До уваги жителів села Гурівщина!

-имени-1.jpg

До уваги жителів села Гурівщина!

У Вашому населеному пункту 11 січня 2022 року зареєстровано випадок сказу. Захворіла та загинула від сказу дика червона  лисиця. Щоб запобігти таким випадкам просимо повідомляти про підозру на захворювання в державну службу ветеринарної медицини району Києво-Святошинську РДЛВМ (районну державну лікарню ветеринарної медицини) за номером телефону +38(050)385 78 63.

Також необхідно терміново щепити домашніх тварин (собак та котів) проти сказу. В селі Гурівщина буде проводитись подвійний обхід та щеплення тварин проти сказу лікарями ветмедицини з 14.01.2022р..

Просимо належно поставитись до щеплень, не відмовлятися від вакцинації собак, котів та сприяти роботі служби ветеринарної медицини.

Також щеплення проти сказу можна зробити  в Шпитьківській  ДД ЛВМ (державній лікарні ветеринарної медицини), яка знаходиться за адресою: с. Мрія вул. Мрія, 1а.

Завідувач дільниці Грек Олександр Васильович

Номер телефону +38 (096) 949 15 49

Щеплення тварин безкоштовне!

Також по бажанню власника можна щепити тварин від сказу в приватних ветеринарних клініках, але повідомити про щеплення в державну ветеринарну службу.

Начальник Києво-Святошинської РДЛВМ  Давиденко В.В.