Дмитрівська територіальна громада

Київська область

28.01.2022 17:20

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га, за межами населеного пункту»

Без-имени-1.jpg

  На виконання статті 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Дмитрівська сільська рада інформує:

  1. Повна назва документа державного планування місцевого рівня (містобудівна документація) та стислий зміст: Містобудівна документація «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га, за межами населеного пункту» виконана авторським колективом ТОВ  «ІНСТИТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ» розпорядження Бучанської районної державної адміністрації Київської області від 07.05.2021 № 53.

Метою розроблення детального плану території є:

  • визначення планувальної організації;
  • визначення планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень;
  • визначення комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;
  • організація транспортного і пішохідного руху;
  • охорона і поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: відповідно до чинного законодавства.

  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

  а) дата початку та строки здійснення процедури: з 28 січня 2022 року та триватиме до 27 лютого 2022 року;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: не передбачається проведення громадських слухань;

  г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування (за наявності) та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Дмитрівської сільської ради (https://dtg.gov.ua/), а також в адміністративному приміщенні Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, вулиця Садова, 2, с. Дмитрівка, Бучанський район, Київська область протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

  ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: адміністративне приміщення Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, вулиця Садова, 2, с. Дмитрівка, Бучанський район, Київська область.

Електронна адреса: zag_vid@dtg.gov.ua

Строк: з 28.01.2022 р. по 27.02.2022 р.;

  д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: адміністративне приміщення Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, вулиця Садова, 2, с. Дмитрівка, Бучанський район, Київська область.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення території проектування «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га, за межами населеного пункту» проведення транскордонних консультацій, не очікуються.

Матеріали для завантаження знаходяться за посиланням