Дмитрівська територіальна громада

Київська область

23.08.2022 15:10

З Днем Державного Прапора України!

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора України!

Сьогодні вранці у Дмитрівці, на центральній площі, біля адміністративної будівлі Дмитрівської сільської ради в урочистій обстановці відбулася церемонія підняття Державного Прапора України. Звучав Державний Гімн України.

Всі присутні віддали шану символу країни, який є втіленням національної гідності, традицій державотворення та даниною пам’яті всіх, хто у різні часи захищав українську землю.

Державний Прапор України уособлює національну єдність, гордість велич і нескореність української нації, незламність українського духу. Він є живою пам’яттю про героїчне минуле нашого народу, символом для перемоги у російсько-українській війні.

Під рідним синьо-жовтим стягом безстрашні воїни ідуть у бій, за нього віддають життя герої-захисники.

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич привітав присутніх та всю громаду з державним святом, побажав, щоб у нашій країні запанував мир, а величний стяг України замайорів по всьому світу!

З метою безпеки та дотримання правового режиму воєнного стану, враховуючи реальну загрозу з боку російської федерації, яка постійно веде обстріли української території, захід відбувся з обмеженою кількістю людей.

🇺🇦Слава Україні!

🇺🇦Разом переможемо!