Дмитрівська територіальна громада

Київська область

31.10.2022 14:56

Відновлення об’єктів життєзабезпечення у Дмитрівській громаді Міжнародною неурядовою організацією “Save the Children in Ukraine”

Без-имени-1.jpg

Під час бойових дій наприкінці березня 2022 року в Дмитрівці було пошкоджено будівлю та фільтраційну станцію очищення питної води на водозаборі.

У серпні 2022 року був підписаний меморандум між ТОВ «Дмитрівка комунсервіс» та Міжнародною неурядовою організацією “Save the Children in Ukraine” про надання фінансової допомоги на відновлення. Протягом місяця цю будівлю було повністю відновлено та встановлено сучасне потужне автоматизоване фільтраційне обладнання.

Директор представництва МНО в Україні “Save the Children in Ukraine” Соня Куш зазначила, що відновлення об’єктів життєзабезпечення громади є одним з пріоритетних.

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич вручив Подяку Соні Куш та  висловив вдячність організації за підтримку. Він зауважив, що очищена вода буде подаватися й у модульне містечко, яке монтують у селі Дмитрівка.

Сторони домовилися про можливість спільної роботи організації з відділом соціального захисту населення Дмитрівської сільської ради в питаннях безпечного простору та емоційної підтримки для дітей, адже допомога у захисті прав дітей в умовах збройного конфлікту є одним з головних зобов’язань організації.

Тарас Дідич наголосив, що підтримка міжнародних партнерів є дуже важливою для Дмитрівської територіальної громади, яка зазнала значних руйнацій.