Дмитрівська територіальна громада

Київська область

06.12.2022 15:42

З Днем волонтера!

Без-имени-1.jpg

Щиро вітаю усіх причетних з Днем волонтера!

5 грудня у всьому світі вшановують волонтерів - людей, які за покликом серця безкорисно допомагають тим, хто потребує допомоги.

Займаючись благодійністю, вони вкладають свій час та власні ресурси у втілення соціально корисних проєктів.

Головна ціль їхнього життя – добровільна допомога бійцям на війні, хворим у лікарнях, дітям у дитячих будинках, немічним у притулках та будинках для літніх людей.

Пишаємося тим, що в Дмитрівській територіальній громаді є дуже багато таких людей. Свій посильний внесок у  благородну справу роблять не тільки дорослі, а й діти. Малеча виготовляє патріотичну символіку, організовує ярмарки-продажі розповсюджуючи свої поробки. Зібрані кошти йдуть на закупівлю всього необхідного військовослужбовцям ЗСУ.

Волонтери зі стажем займаються пошуком потрібної техніки, спорядження, амуніції та всіх необхідних речей нашим військовим, а потім доставляють ці гуманітарні вантажі. Жінки плетуть маскувальні сітки й в’яжуть шкарпетки, які прямують прямісінько на фронт. З настанням холодів виготовляють окопні свічки для військових, адже це надійне джерело світла й тепла.

А ще збирають продуктові набори, їжу, ліки, потім доставляють на передову.

Дмитрівська сільська рада є також активним учасником волонтерського руху. Ще за часів Майдану та початку бойових дій у зоні АТО передача гуманітарної допомоги стала звичною справою.

Ми підтримуємо й односельців-земляків, які боронять рідну землю від російського окупанта.   

Люди, які своєю жертовною працею допомагають нашим воїнам виборювати – є безцінним скарбом громади.

Патріотичний український дух волонтерів неможливо здолати! Вони вкладають частинку свого серця, тепла у добру справу, яка зігріває наших захисників у холодних бліндажах та окопах.

Безмежно дякую кожному хто долучається до цієї важливої відповідальної місії – бути волонтером!

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич