Дмитрівська територіальна громада

Київська область

06.12.2022 15:48

З Днем Збройних сил України!

Без-имени-1.jpg

Щиро вітаю військовослужбовців з Днем Збройних сил України!

24 лютого 2022 року воїни ЗСУ своєю мужністю і незламністю показали всьому світу, що українські бійці можуть гідно протистояти російським окупантам. Долаючи великі випробування, вони розбили загарбницькі плани держави-терориста – завоювати Україну за три дні.

Бойовий досвід здобували у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність на Сході нашої країни, саме там вони відточували свою бойову майстерність протягом восьми років у гібридній війні.

Протягом цього періоду  вони змогли опанували величезну кількість озброєнь натівського зразка. Унікальні та креативні дії наших військовослужбовців змінили стратегічні цілі ворога після відкритого вторгнення.

Ми пишаємося тим, що в лавах ЗСУ воює багато наших земляків - односельців. Кращі сини та доньки України на фронтах ціною власного життя відвойовують клаптик за клаптиком рідної землі. Вони доводять на полі бою, що «друга армія світу» може відступати та зазнавати поразок.

Їх подвиги вже записані у майбутні підручники світової історії!

Українська армія - є національною гордістю.  Вона докорінно відродилася та зміцніла, набула бойового досвіду і впевненості у своїх силах в умовах повноцінної війни.

Українські воїни демонструють справжню звитягу, силу духу, волю та палке бажання перемогти ворога. З оборонних позицій вони переходять в наступ!

Щиро дякуємо всім військовослужбовцям, хто зі зброєю в руках продовжує бити російських окупантів.

Вшануймо пам’ять воїнів, які віддали найцінніше – своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Щиро зичимо Вам, дорогі наші захисники, здоров’я, витривалості, міцного духу, Перемоги! Нехай Господь Бог збереже ваші родини, які завжди є надійним тилом.

Підтримуємо Вас в усьому і чекаємо з Перемогою!!!

Слава Україні!

Героям слава!

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич