Дмитрівська територіальна громада

Київська область

07.12.2022 16:42

З Днем місцевого самоврядування!

Без-имени-1.jpg

Шановна громадо, колеги, працівники й ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад усіх рівнів всіх скликань, члени виконавчого комітету!

Щиро вітаю з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування!

Висловлюю особисту вдячність усім, хто має причетність до місцевого самоврядування за сумлінну, самовіддану працю, відповідальність, активну громадську позицію у такий складний час для нашої країни і для Дмитрівської територіальної громади.

З початком російської агресії 24.02.2022 року майже всі села нашої громади опинилися під обстрілами окупантів. Зруйноване житло, відсутність електропостачання, газопостачання, необхідних ліків і продуктів – це те, з чим прийшлося працювати місцевому самоврядуванню в умовах воєнного стану.

Вистояти в ті складні місяці, коли ворожі танки стояли в наших селах,  було неймовірно важко. Завдяки злагодженим діям територіальної оборони, команди сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету, комунальних підприємств вдалося стабілізувати критичну ситуацію.

Визволення Київщини дало нам можливість розпочати відновлення об’єктів соціальної сфери та житлового сектору. Головним завданням залишалося питання захисту людей та забезпечення життєдіяльності населення. Жителі отримали електрику, газ, воду, зв’язок, фінансові та соціальні, медичні послуги.

Злагоджена робота органів місцевого самоврядування продовжується й далі в режимі щоденних надзвичайних ситуацій. Масовані ракетні удари ворожих ракет руйнують трансформаторні підстанції, як наслідок: відсутність світла в домівках, проблеми з теплом в оселях.

Дмитрівська сільська рада, жителі громади, комунальні служби зобов’язані протистояти всім викликам, ефективно працювати у критичні моменти.

Укомплектовані Пункти Незламності на території громади функціонують цілодобово. Кожний житель Дмитрівської громади знає, що це місце безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності.

Впевнений в тому, що всі важкі випробування допоможуть нам згуртуватися цей складний період. Разом ми здолаємо всі перешкоди. 

Попереду на нас чекає багато роботи задля втілення омріяних планів. Продовжуємо працювати 24/7, Перемога буде за нами!

Сильна країна - це сильна громада!

Поки разом - ми непереможні!

 

Дмитрівський сільський голова

Тарас Дідич