Дмитрівська територіальна громада

Київська область

27.12.2022 17:11

Міжнародна компанія ASBISc Enterprises надала гуманітарну допомогу - планшети iPad Бузівському академічному ліцею

Без-имени-1.jpg

В переддень Різдва Христового в рамках партнерського соціально - гуманітарного проєкту, на підтримку освітнього процесу учнів шкіл зруйнованих внаслідок бойових дій, представниками Міжнародної компанії ASBISc Enterprises передали 451 планшет iPad школярам 1-11 класів Бузівського академічного ліцею.

Віталій Мельниченко, директор ТОВ ПІІ “АСБІС-Україна”, особисто приїхав на вручення гадждетів, він зазначив, що його компанія бере участь у проєкті заради якісної, сучасної й безперервної освіти українських дітей.

Реалізація такого масштабного проєкту стала можливою завдяки синергії зусиль та можливостей партнерів: Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства Освіти і Науки України, Громадської організації «СЕВЕН ФІЛДС». Всі планшети поставлені на баланс школи та призначені для навчання.

Начальник відділу освіти Дмитрівської сільської ради Вікторія Бабенко, директор ліцею Сергій Харитончик, вчителі, батьки дітей, які отримали планшети висловлюють слова вдячності народному депутату України, голові Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергію Бабаку, представнику компанії Apple, генеральному директору ТОВ «Підприємство з іноземними інвестиціями «АСБІС-УКРАЇНА» Віталію Мельниченку, заступнику голови Київської обласної державної адміністрації Жанні Осипенко, голові ГО «СЕВЕН ФіІЛДСс» Оксані Волошиній, Дмитрівському сільському голові Тарасу Дідичу в розв’язанні організаційних питань задля реалізації всіх етапів проєкту.

Дмитрівський сільський голова Трас Дідич привітав благодійників, подякував за небайдужість, підтримку і турботу, за те, що тепер буде можливість безперебійного онлайн навчання навіть в умовах блекауту. Він наголосив про те, що високо цінує надану допомогу партнерів – філантропів, зворушений їх чуйністю, турботою за ближніх.

Людська доброта, співпереживання не мають кордонів та обмежень!