Дмитрівська територіальна громада

Київська область

22.03.2023 17:15

Дмитрівська сільська територіальна громада отримала автомобіль від благодійників з Німеччини

Без-имени-1.jpg

Дмитрівська сільська територіальна громада отримала автомобіль від благодійників з Німеччини

20.03.2023 р. Герберт та Лорі Пушам, які тісно співпрацюють з командою Гюнтера Маассена з німецького товариства «Санкт Августин та друзі допомагають» з міста (Sankt Augustin) передали Дмитрівській громаді автомобіль Toyota Corolla.

Машина призначена для використання в соціальній та медичній сфері, для покращення сервісу і доступу до послуг літніх людей.

Минулого року друзі з Німеччини вже передавали гуманітарну допомогу для закладів освіти нашої громади. Ліцеї поповнили свої книжкові фонди, а також укомплектували зручними партами класні кімнати. Школярі дуже радіють якісному спортивному інвентарю, який надійшов від німецького товариства. Шпитьківська пожежна частина отримала спеціальну машину, укомплектовану спорядженням та форму для всієї команди рятувальників.

«Хочеться подякувати цим чудовим людям, всьому німецькому народу за те, що вони підтримують нашу громаду в такий важкий час, знаходять для цього можливості та ресурси», – зазначив Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич.

Тільки завдяки спільним зусиллям ми переможемо ворога та відбудуємо зруйновані, понівечені села Дмитрівської сільської ради.

Разом до Перемоги!