Дмитрівська територіальна громада

Київська область

20.04.2023 10:36

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Без-имени-1.jpg

«Про встановлення місцевих податків і зборів на території Дмитрівської територіальної громади»

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на сайті  https://dtg.gov.ua// Дмитрівської сільської ради та в газеті Бучанські новини 27.04.2023 року буде оприлюднено проект рішення Дмитрівської сільської ради  «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Дмитрівської територіальної громади» разом з його аналізом регуляторного впливу.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися також на інформаційному стенді у приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: вул. Садова 2 б, с. Дмитрівка Бучанського району Київської області.

 Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються Дмитрівською сільською радою протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою вул. Садова 2 с. Дмитрівка Бучанського району Київської області та на електронну скриньку (zag_vid@dtg.gov.ua).