Дмитрівська територіальна громада

Київська область

20.04.2023 12:06

День вдячності волонтерам

Без-имени-1.jpg

Найщиріші слова подяки у цей день заслуговують всі люди, які з доброї волі, за власним покликом серця стали волонтерами. Пишаємося тим, що в Дмитрівській територіальній громаді їх дуже багато.

Ще за часів Майдану та на початку бойових дій у зоні АТО передача гуманітарної допомоги стала звичною справою. З початком повномасштабного вторгнення російських окупантів на нашу землю волонтерський рух набрав нових обертів. Зробити посильний внесок у благородну справу поспішили не тільки дорослі, а й діти.

У всіх закладах освіти нашої громади малеча та юнь стали виготовляти патріотичну символіку, організовувати ярмарки-продажі, розповсюджуючи свої поробки. Зібрані кошти вони передають на закупівлю всього необхідного військовослужбовцям ЗСУ, величезна подяка їм за добрі справи.

На початку війни дуже багато жителів громади стали надійною допомогою учасникам територіальної оборони Дмитрівської громади. Згуртувалися, об’єдналися - готували обіди, прибирали, власним транспортом доправляли все необхідне: медикаменти, харчові продукти, побутові речі. За їх допомогою нам вдалося протриматися у той важкий час, коли ми перебували у зоні бойових дій, відрізані від всього світу.

Наші «невтомні бджілки» продовжують постійно працювати. Плетуть маскувальні сітки, заливають окопні свічки, печуть смаколики, за це їм велика шана й повага.

Дякуємо тим, хто ризикуючи власним життям, рятував і рятує життя людей у ці страшні часи. Тим, хто підставив власне плече і продовжує займатися пошуком необхідної техніки, спорядження, амуніції та всіх необхідних речей нашим військовим. Особлива подяка тим, хто доставляє гуманітарні вантажі на передову військовослужбовцям ЗСУ.

Саме завдячуючи їх енергії та патріотизму, ми разом наближаємо Перемогу!

Волонтери живуть серед нас, вони – безцінний скарб громади!

Слава Україні!

Героям Слава!