Дмитрівська територіальна громада

Київська область

04.05.2023 15:31

Благодійний ярмарок у селі Бузова на підтримку Збройних сил України

Без-имени-1.jpg

За ініціативи волонтерської команди «Невтомні ручки» був організований весняний благодійний ярмарок, основною метою якого був збір коштів на підтримку ЗСУ.

До цього важливого заходу долучилися волонтери з Дмитрівки, Милої та сусідніх сіл: Березівки, Колонщини, Гавронщини, Северинівки, Михайлівки-Рубежівки. У проведенні заходу брали активну участь працівники дитячого садочку «Пролісок» разом з батьками та колектив Бузівського академічного ліцею.

Гості мали змогу скуштувати плов, смачний український борщ з пампушками та часником. Аніматори створили святкову атмосферу для дітей.

Народний аматорський козачий ансамбль «Калинове намисто» під керівництвом Богдана Виговського подарував присутнім кілька українських пісень.

Організатори благодійного ярмарку висловлюють щирі слова подяки усім причетним за проведення та безпосередню участь у цьому заході на підтримку Збройних Сил України. Ми переконані, що лише спільними зусиллями зможемо наблизити Перемогу над агресором. Зібрані кошти підуть на потреби військовослужбовців.

В єдності - наша сила!