Дмитрівська територіальна громада

Київська область

12.06.2023 11:05

ВІДНОВА:UA – НАЦІОНАЛЬНА ПРОГРАМА ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

Без-имени-1.jpg

Проєкт «Віднова:UA» – це не лише про волонтерство, насамперед це про можливість відчути себе по-справжньому потрібним та цінним у теперішній ситуації. Це про можливість відчути рідний дім, навіть тоді, коли дім десь далеко у лапах ворога. Це підтримка та допомога на кожному етапі, це безпечне середовище, у якому ти можеш вільно говорити та бути впевненим, що тебе почують.

Проєкт наче дає можливість розправити крила, які довгий час були складені через важкі сірі будні. Навчальна програма обміну – це тренінги та лекції із цікавими спікерами, сотні цінних кейсів та знайомства, які мотивують тебе рухатись лише вперед. Особлива увага надається командотворенню, і з цим завданням організатори впоралися на повну! За 5 днів учасники проєкту стають не просто ком’юніті – вони перетворюються в одну родину, що має спільні цінності, цілі та 100% бачить, яке майбутнє чекає Україну.

ЗАПОВНЮЙ АНКЕТУ І ПРИГОТУЙСЯ ДО ЦІКАВИХ ЗМІН І ВИКЛИКІВ У СВОЄМУ ЖИТТІ!

– відкрий для себе різні куточки України;

– відновлюй об’єкти, які в майбтньому стануть сучасними хабами для активної молоді;

– знайомся, навчайся, розвивайся;

– зроби волонтерство стилем свого життя.

Тривалість обміну – 5 днів

“ВІДНОВА:UA”

Програма здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів ПРООН «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Якщо тобі від 18 до 35 років і ти маєш велике бажання разом з іншими відбудовувати свою країну, переходь за посиланням прямо зараз та реєструйся⬇️

http://eidos.org.ua/vidnovaua/...