Дмитрівська територіальна громада

Київська область

12.06.2023 12:20

Для школярів Дмитрівського академічного ліцею пролунав останній дзвоник

Без-имени-1.jpg

Вчора, 9 червня 2023 року, для школярів Дмитрівського академічного ліцею пролунав останній дзвоник.

Святкова лінійка зібрала дітей, батьків і вчителів. ЇЇ проводили на площі біля Будинку культури, з урахуванням того, що на випадок повітряної тривоги діти змогли б сховатися в укритті.

Урочистості розпочалися під звуки гімну України з підняттям державного прапора України.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Героїв, ціною життів яких Україна сьогодні живе, бореться і не здається!

Цей навчальний рік був дуже непростий. Попри ночі без сну, нескінченні тривоги, ракетні атаки, звуки сирен замість дзвінків, відсутність світла в умовах блекауту, та безкінечні переміщення в укриття - освітній процес не переривався. Всі ми разом впевнено пройшли через труднощі.

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич та директор Дмитрівського академічного ліцею Оксана Гальчук звернулися із привітанням до всіх присутніх та вручили Похвальні грамоти учням, які найбільш наполегливо працювали, побороли всі перешкоди, довели всім, що там, де сіють темряву, буде сяяти світлий розум.

Бажаємо всім учням літніх канікул під мирним небом. 26 нашим випускникам – відмінного старту в самостійному житті. А вчителям – гордості від успіхів своїх учнів та вихованців!

Радіємо з того, що в Дмитрівській громаді зростає стійке, незламне та свідоме покоління українців.

Перемога буде за нами!