Дмитрівська територіальна громада

Київська область

25.08.2023 12:31

З Днем Державного Прапора України!

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора України!

Сьогодні на центральній площі, біля адміністративної будівлі Дмитрівської сільської ради, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, звучав Державний Гімн.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Віддали шану тим, хто поклав своє життя за волю і державну самостійність, захищаючи українську землю від нападників протягом тисячоліть.

Почесне право покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам було надане членам ДФТГ Дмитрівської сільської територіальної громади.

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич привітав присутніх та всю громаду з державним святом, побажав, щоб український прапор якомога швидше піднявся у височінь над усіма окупованими територіями України.

Синьо-жовте бойове знамено - наш оберіг! Під рідним стягом мужні українські воїни ідуть у бій, за нього віддають життя герої-захисники. Під ним ми відбудовуємо зруйновані села нашої громади, і нам, його підіймати з нагоди Перемоги!

У важкі дні окупації Дмитрівської громади, коли сотні російських танків у березні 2022 року стояли на околицях наших сіл, на флагштоці, в адміністративному центрі громади, щоденно майорів український прапор. Для всіх, хто залишався на окупованій території, найголовнішим було те, що ворогам не вдалося зняти його ні на мить. Це вселяло впевненість у людей, допомагало впоратися з відчаєм та страхом, надихало на віру у власні сили і перемогу над лютим ворогом.

За традицією в цей день Тарас Дідич вручив паспорти громадянам України - юним мешканцям громади.

З метою безпеки та дотримання правового режиму воєнного стану, враховуючи реальну загрозу з боку російської федерації, яка постійно веде обстріли української території, захід відбувся з обмеженою кількістю людей в стислому режимі.

Слава Україні!

🇺🇦Разом переможемо!