Дмитрівська територіальна громада

Київська область

25.08.2023 12:32

З Днем Незалежності України!

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найважливіших свят нашої держави — Дня незалежності України!

У 1991 році Актом проголошення незалежності України, незалежність була відновлена - це стало важливим кроком до повернення історичної справедливості.

32 річницю Незалежності ми святкуємо у стані війни, захищаючи нашу країну від російського агресора, який 24 лютого 2022 року напав на Україну і намагається забрати нашу свободу, заборонити українську мову, захопити наші землі та знищити українців, як націю.

Україна завжди сповідує ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав. В той час, як Росія, країна – терорист, спровокувала розбалансування чинної колективної безпеки на європейському континенті.

Починаючи з 2014 року, в Україні триває визвольна війна. Українські бійці воюють на фронті, прості громадяни займаються волонтерством, а інші працюють у тилу. Щодня з новими силами ми продовжуємо боротися за здобуття власної свободи. Триває кривава боротьба не тільки за території і кордони, а й за саме існування українського народу на знищення якого зорієнтований агресор. У цій війні Дмитрівська сільська територіальна громада, як і всі громади України, має сумну статистику полеглих Героїв, які віддали своє життя за те, щоб ми, а потім і наші нащадки, жили у вільній та незалежній державі.

Тільки єднання громадян України для захисту держави, її незалежності наближає нас до Миру й Перемоги. Спільними зусиллями, ми разом з нашими міжнародними друзями відбудуємо те, що зруйнували загарбники - школи, дитячі садочки, медичні заклади, житлові будинки, інфраструктуру. Вони неодмінно стануть кращими та сучаснішими, ніж були.

Разом Незалежність доводимо щодня!

Слава Україні!

Героям Слава!

Дмитрівський сільський голова Тарас Дідич

На зображенні може бути: текст